INSPIRATION 2019/2020

Klik på en af kategorierne for at se flere badeværelser – inspirationen til 2019 og 2020 er lige om hjørnet!

BADEVÆRELSE – INSPIRATION 2019/2020

Mangler du inspiration til badeværelset, er du kommet til det rigtige sted.

Med mere end 1.000 badeværelser leveret til københavnske og sjællandske kunder har vi inspirationen, hvis du vil se på badeværelser.

Uanset om opgaven består i et københavnerbadeværelse eller et større luksus-badeværelse, kan du på denne side finde inspiration til badeværelsesdrømmen.

Inspiration til netop dit badeværelse?

Med godt 2.500 inspirationsmøder hos kunder på tværs af vores 3 badkonsulenter har vi uden sammenligning branchens bedste grundlag for at give netop dig den rette inspiration.

Ud over at inspirere dig på stedet følger konsulenten op med 3d-tegninger, så du med egne øjne kan se, hvordan badeværelset kan komme til at se ud efter en renovering.

Det er oven i købet både gratis og uforpligtende at få inspiration fra os – book en badkonsulent allerede i dag!

Jeg er inspireret! Hvad koster et badeværelse?

Når du har fundet inspiration til badeværelset, er der selvfølgelig det økonomiske aspekt.

Vores priser på badeværelser er rimelige, og vi har lavet en nem og intuitiv prisberegner, der gør det nemt for dig at se, hvad dit nye inspirerende badeværelse skal koste. Vi konkurrerer dog mere på kvalitet end på pris.

Du finder naturligvis prisen på alle inspirations-cases direkte på den enkelte case, og ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne med inspirationen!

Mere inspiration?

Ønsker du yderligere inspiration til badeværelset, kan du med fordel bestille en badkonsulent uden beregning. Konsulenten kigger selvfølgelig på økonomi og muligheder, men hjælper også med inspirationen i 2019 og 2020. Vores konsulenter har indrettet adskillige badeværelser og kender alt til både tidens mode og de eviggrønne klassikere.