Mobilt bredbånd forstærker – Endelig en lovlig løsning i DK

Jeg har arbejdet med Mobilt bredbånd i mere end 8 år og været med lige siden, der var uhyggelig dårlig signaldækning i landet.

Her afprøvede jeg flere forskellige metoder til at forstærke 3G signalet, men de var alle med meget dårlig effekt og enormt upraktiske – det var bl.a. noget med montering af modem i brændpunktet på en parabol m.m.

Derfor er det med stor glæde jeg opdagede det Danske projekt ved navn Victorfone, der er en ny metode at forstærke signalet på og sende det ud i boligen med Wifi – fuldt ud lovligt og yderst effektivt.

I boksen er der monteret en effektiv og stor 3G antenne, der er langt bedre end dem der sidder i de små mobilroutere / usb modem du kan købe hos mobiludbyderne.

Den ekstra kraftige antenne modtager signalet langt bedre og den interne forstærker booster signalstyrken, så du i områder med selv meget ringe signal, kan opnå langt bedre hastighed på dit mobile bredbånd.

Der skal naturligvis være et signal før boksen kan forstærke det, men den gør arbejdet super godt.

Sådan virker den signalforstærkeren

Boksen modtager signalet med den kraftige antenne fra den udbyder du har (der skal valgfrit sim kort i den) og forstærker det, hvorefter det sendes ud i boligen med almindeligt WiFi, så flere enheder kan koble sig på.

Der er mulighed for at tilkøbe en ekstra kraftig antenne til udendørs montering, hvis der er særligt dårligt signal -og boksen kan også anvendes til at ringe fra med en gratis App.

Hvad koster 3G forstærkeren?

Jeg blev så glad for nyheden, at jeg har valgt at opsætte en webshop og sælge den, da det vil løse utroligt mange familiers problemer med dårlig dækning – særligt i sommerhusene langs kysten.

Prisen er sat til 1295,- inkl. fragt og en god antenne.

Du kan købe den her.