Processen hos Badmodul

Før I vælger leverandør af badeværelse, er det vigtigt at kende til processen.

Læs nedenstående 5 afsnit og se videoerne – så er I bedre rustet til at vælge.

1. Tilbudsfasen

Du henvender dig enten via vores hjemmeside eller pr. telefonen, hvorefter  vores mødebooker vil finde en tid som passer jer.

Mødet foregår hos dig, hvor vi sammen gennemgår dine drømme og ønsker. På baggrund af dette møde udfærdiger vi et tilbud, som bliver fremsendt pr. mail, sammen med et kontraktforslag samt salgs-og leveringsbetingelser.

2. Aftaleindgåelse og booking

Hvis du beslutter dig for, at Badmodul skal levere dit nye drømmebadeværelse, er det tid til endnu et besøg. Rådgiveren kommer på besøg hos dig igen, hvor I sammen sikrer at alt er noteret, kontrakten gennemgås og underskrives.

Der udfærdiges en plantegning i samarbejde med dig som kunde, hvor vi også tager stilling til størrelse på vask, antal fliser m.m. Du får her tildelt i sagsnr., som du skal bruge ved henvendelser i resten af forløbet. På den måde har alle i virksomheden mulighed for at finde data og oplysninger omkring netop dit projekt.

3. Udvælgelse af fliser og sanitet

Med plantegning og notat omkring antal fliser m.m i hånden, besøger du vores samarbejdspartner. Her kommer du til en af Danmarks største flise og badeværelses udstillinger. Vores samarbejdspartner er uddannet i tæt samarbejde med Badmodul i at rådgive dig bedst muligt. Du bestiller direkte hos vores samarbejdspartner med dit sagsnr..

Alle de ting du har valgt bliver så leveret direkte til vores lager, hvor vi tjekker at alt er leveret som aftalt. På den måde skal du bare nyde forløbet og ikke tænke på alt det praktiske! Den klarer vi nemlig

4. Projektering

Rådgiveren overleverer herefter hele din byggesag til vores egen tegnestue, hvorefter de påbegynder projekteringen samt optegningen af dit nye badeværelse. Alle tegninger bliver naturligvis sendt til godkendelse hos dig, så du kan godkende og stille spørgsmål til arkitekten.

Vores tegnestue består af bygningskonstruktører og designere, som sammen finder de bedste og håndværksmæssige korrekte læsninger. Alle love omkring badeværelse gennemgås også, så vi er sikre på, at alt er i den skønneste orden.

5. Udførsel og opstart

Projekteringsafdelingen overleverer nu din sag til den projektleder, som skal være ansvarlig for udførslen. De gennemgår din sag og vi kvalitetssikrer dermed at alt er som aftalt. På den måde skærer vi unødvendige misforståelser og fejl væk. Du bliver herefter kontaktet af projektlederen, som fremsender den forventede tidsplan og præcise opstartsdato. Projektlederen kommer altid forbi på opstartsdatoen og besigtiger opgaven. Du bliver løbende informeret omkring udviklingen i din sag, samt alle interessante informationer.

Betaling

Etape nr.FaktureringBeskrivelse:
130%1. Indgåelse af kontrakt
220%2. Etablering af VVS- og el-instellationer
320%3. Færdigt vådrum
420%4. Flisemontering, spartling og maling
5.10%5. Montering af VVS, el og evt. dør

Overvejer du renovering af badeværelset? Prøv vores prisberegner og udregn prisen med det samme.