Udbygning af badeværelse

Ved en udbygning er der mange ting man skal være opmærksom på såsom byggetilladelser, håndværket, bærende vægge osv. Det er dog det hele værd hvis man er blevet træt af at have et mindre badeværelse, og gerne vil have mere plads og luft.

Her ser du vores udbygnings cases, hvor der er blevet inddraget forskellige rum, alt fra værelser over entreer til køkkener. For et gratis og uforpligtende møde med en af vores badkonsulenter, book her.

Vil du vide mere om udbygning af badeværelser?

Selve udbygningen

Vi oplever i stigende grad at et større badeværelse er til at foretrække frem for et mindre badeværelser. Vi bruger meget tid på badeværelset – det er jo hjemmets vigtigste rum – og det er derfor rart at have plads omkring sig på badeværelset.

Især i lejligheder med de såkaldte københavnerbadeværelser er udbygninger populære da man derved kan etablere en ordentlig bruseniche og undgå at skulle bade henover toilettet. Ved en udbygning gør vi badeværelset større ved at inddrage andre rum helt eller delvist. Typisk hentes pladsen fra køkkenet, gangen eller et tilstødende værelse.


Problemstillinger

Der er en masse overvejelser man skal have reflekteret før man kaster sig ud i en udbygning af badeværelset. Man skal først og fremmest være klar på at miste plads i det rum som bliver inddraget til udbygningen.

Derudover er udbygninger oftest lidt dyrere end almindelige renoveringer, hvorfor I grundigt skal overveje hvad der er mest hensigtsmæssigt for jer og jeres bolig.

Ydermere er der de praktiske elementer såsom bærende vægge, rør osv. Det kan være svært at overskue fordelene og ulemperne ved at udbygge badeværelset, men vi hjælper glædeligt med vores brede erfaring indenfor udbygninger.

Hvis du leder efter inspiration til det store badeværelse, kan du finde det i vores cases her.


Få lavet udbygningen ét sted

Før du skriver under på noget som helst, viser vi plantegninger og 3D tegninger for den potentielle udbygning så du nemmere kan forestille dig resultatet rent visuelt. Vi tilbyder en komplet løsning på udbygningen og selve badeværelset, hvilket gør at du kun skal forholde til til én kontaktperson igennem hele processen.

Derudover er designet helt personligt og individuelt, hvor I træffer beslutningerne – vi udfører dem. I har kontrollen over materialevalg, farver, indretningen, stilen osv., hvor vi med glæde hjælper jer i processen, så vi er sikre på at udbygningen skaber det badeværelse, I altid har drømt om.

Få mere inspiration i vores andre cases her, eller kig igennem vores udbygning cases ovenover.